fbpx
Skip to content

Handelsbetingelser – Erhverv

Handelsbetingelser

Læs & accepter handelsbetingelserne nederst på siden for at få adgang
til vores B2B platform.

1. Virksomhedsoplysninger
Virksomhedens juridiske navn: Martin Schwartz ApS
CVR-nr. 40616187
Adresse: Vesterbrogade 20 B st.
1620 København V

Mailadresse: sales@martinschwartz.com
Telefonnummer: +45 2514 2149

2. Priser og betaling
På vores erhvervshjemmeside er priserne opgjort i danske kroner eksklusiv moms. Varekøb tillægges moms inden betaling. Vi modtager betaling med både kreditkort og Paypal samt fremsendelse af faktura. Vi tager ikke kortgebyrer. Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes ligesom faktura først fremsendes når varen er afsendt. Betales via PayPal eller faktura, gøres opmærksom på at køber ikke er beskyttet af indsigelsesordningen. Læs evt. mere om betingelserne på PayPals hjemmeside.

3. Levering
Alle ordrer fremsendes med PostNord og koster kr. 89,- ekskl. moms for alle ordrer under DKK 3.500,- og er fragtfri for alle ordrer over 3.500,- ekskl. moms.

4. Ansvar
Martin Schwartz ApS bestræber sig på at levere alle ordrer i løbet af tre hverdage, men forsinkelser kan undertiden forekomme. I de tilfælde hvor en vare endnu ikke er leveret, kan køber altid hæve købet, men Martin Schwartz ApS er dog ikke forpligtet til at levere varer der er udsolgt fra lageret. Martin Schwartz ApS er heller ikke ansvarlig for forsinkelser eller manglende aftaleopfyldelse grundet force majeure. Så længe en force majeure situation foreligger fritages Martin Schwartz ApS for ethvert ansvar. Martin Schwartz ApS’ erstatningsansvar er ved alle erstatningskrav begrænset til varens pris. Martin Schwartz ApS påtager sig produktansvar over for køber ifølge gældende dansk lovgivning.

5. Returret
Et køb hos Martin Schwartz ApS er en bindende aftale og som udgangspunkt kan dit køb ikke fortrydes.

6. Reklamationsret
Ud over de i disse handelsbetingelser stadfæstede betingelser finder den danske købelov anvendelse. Det betyder, at køber har reklamationsret i 24 måneder. Venligst kontakt Martin Schwartz ApS inden returnering af varen. Hvis reklamationen er berettiget, kan køber få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, alt afhængig af den konkrete situation.
Køber skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter den pågældende fejl er blevet fundet. Hvis reklamationen finder sted inden for to måneder efter at fejlen er opdaget, vil den altid være rettidig.
Er reklamationen berettiget, refunderer vi (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal
altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så
dine fragtomkostninger kan tilbagebetales.
Varen sendes til:
Becher Madsen Service
Att: Martin Schwartz ApS
Industrivej 2
3550 Slangerup

Vi modtager kun pakker som sendes direkte til adressen.
Ved returnering af varen, bedes en detaljeret beskrivelse af problemet vedlægges.

7. Fortrydelsesret
Fortrydelsesret hos martinschwartz.com tilbydes kun til forbrugeres køb i webshoppen og ikke til erhvervskunder.

8. Persondatapolitik
Vi har brug for følgende oplysninger for at kunne gennemføre et salg:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.
Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen. Personoplysningerne registreres hos Martin Schwartz ApS og opbevares i fem år hvorefter oplysningerne slettes. Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.
Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.
Den dataansvarlige på www.martinschwartz.com er Martin Schwartz
Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: (shop@martinschwartz.com).

9. Ændringer
Handelsbetingelserne kan ændres til hver en tid. Såfremt der foretages ændringer af handelsbetingelserne vil det fremgå tydeligt når der logges ind som erhvervskunde på martinschwartz.com ligesom handelsbetingelserne vil fremsendes som email.

10. Kontakt
Martin Schwartz ApS
Vesterbrogade 20 st
1620 København V
Mailadresse: sales@martinschwartz.com
Telefonnummer: +45 2514 2149

11. Lov og værneting
Dansk lov finder anvendelse. Ved eventuelle tvister skal de løses ved Københavns Byret.

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 20. februar 2024.

Jeg godkender handelsbetingelserne